Solventti Consulting and Engineering

Kokonaisvaltainen Rakennusalan Kehityskonsultti ja Kumppani

Tietoa meistä

startup-593344_1920

SCE on pohjoismaisen ekologisen rakennussuunnittelun, konsultoinnin ja -toteutuksen asiantuntija. Meillä on vankka 30 vuoden kokemus alalta. Erikoisosaamisemme ovat mm. kiinteistöjen kehittäminen, urheiluhallit, teolliset tai kaupalliset toimisto- ja asuinrakennukset sekä vapaa-ajan kiinteistöjen kokonaisratkaisut.

Suunnittelussa noudatamme pohjoismaisen rakentamisen periaatteita ja viemme ylpeydellä suomalaista suunnittelutyötä maailmalle. Ratkaisumme ovat toimivia ja kestävän kehityksen periaatteella kokonaistaloudellisia. 

Kansainvälisellä projektiryhmällämme on pitkä kokemus monikansallisista toimituksista. Olemme erikoistuneet CIS-maiden ja Kiinan markkinoille. Tarjoamme monikielisen ammattiosaamisen ja vankan kokemuksen sekä suunnittelupalvelun kansainvälisille sijoittajille ja loppukäyttäjille.

Palvelut

Rakennus­konsultointi

Osaamisemme sisältää arkkitehti- ja rakennussuunnitteluun liittyvät projektit sekä liiketoimintaan liittyvät digitaaliset ratkaisut. Asiakkaan tavoitteiden turvallinen saavuttaminen on toimintamme keskeinen periaate.

Luotettava kumppanuus

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön yli 30 vuoden kokemuksen rakennusratkaisujen konsultoinnista sekä laajan kansainvälisen ​verkoston, jonka ansiosta löydämme luotettavan kumppanin liiketoiminnan kehittämiselle ympäri maailmaa.

Digitaaliset ratkaisut

Autamme asiakkaita kehittämään ja soveltamaan digitaalisia ratkaisuja liiketoiminnan käyttötarkoituksiin. Digitaaliset järjestelmät tuovat lisäarvoa asiakkaillemme urheiluympäristössä mm. jääkiekossa.

Ota yhteyttä

Solventti Consulting and Engineering SCE Oy